Comunicat de l’Ajuntament d’Albocàsser

100
Comunicat de l'Ajuntament d'Albocàsser
Comunicat de l'Ajuntament d'Albocàsser
PUBLICITAT
  1. Sota el mandat de les anteriors corporacions es va construir la presó al poble amb les conseqüències que això comportava.
  2. Els centres penitenciaris porten associats programes de reinserció, alguns dels quals se desenvolupen al poble més pròxim, Albocàsser. Això ha funcionat amb tots els governs democràtics i de tots els partits polítics.
  3. Les persones que formen part de programes de reinserció ho fan perquè és un dret constitucional. Els programes de reinserció se realitzen a molts pobles i ciutats de l’Estat. No és just assenyalar a ningú que forme part d’estos programes. A Albocàsser hi ha entitats que ajuden a aquestes persones a reinsertar-se a la societat dins de programes finançats per l’Estat.
  4. L’alcaldessa manté reunions setmanals amb el sergent de la Guàrdia Civil. En aquests moments no hi ha denúncies d’ocupació. Si algú en té constància que ho denuncie a la Guàrdia Civil, però que no llance notícies falses a les xarxes socials, notícies falses que poden alterar convivència al poble i descriure una realitat inexistent.