Compromís per Vilafranca presenta la seua candidatura amb un programa basat en potenciar l'economia local i la transparència

La llista de Compromís per Vilafranca es va presentar davant el poble en un acte electoral dissabte passat a la vesprada. Una candidatura que està encapçalada per Francesc Monfort, amb una dilatada experiència en política municipal i edil i portaveu de la formació en la passada legislatura. A més de cares ja conegudes, la llista compta també amb noves incorporacions. Així, aquesta queda configurada amb els següents membres: Francesc Monfort, Lidia Domingo, Carlos Pitarch, Mary Savage, Hèctor Barreda, Cristina Monfort, Pedro Tena, Sara Gargallo, Crisanto Sorribes, Bàrbara Monfort i Jorge Sorribes.

En l’acte, presentat pel mateix Monfort, es van explicar les principals propostes i línies d’actuació que inclouen en el seu programa electoral. Així, van remarcar la seua influència en la implantació dels estudis de batxiller en l’institut local i en l’ampliació de les places de la residència gràcies a la relació directa amb els dirigents de Compromís en Les Corts Valencianes. Per a aquesta formació és necessari establir les bases per a dinamitzar l’economia local a través d’un teixit productiu fort i solvent. També van remarcar la necessitat de canviar les prioritats del pressupost municipal. Aposten per un govern més participatiu i transparent fent que totes les decisions del consistori siguen consultades i consensuades amb tots els grups polítics. L’educació com a eina de fixació de població també forma part de les seues prioritats. Potenciar el menjador escolar i la implantació de cicles formatius basats en les energies renovables així com la creació d’un centre d’educació per a adults està a més entre les seues màximes. El programa es completa amb diferents propostes en matèria de sanitat, cultura, majors, joventut, migració, turisme, agricultura i ramaderia, urbanisme, medi ambient i feminisme.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA