Compromís creix a l’Alt Maestrat i presenta a Jaume Gil per transformar Atzeneta

165
Jaume Gil, candidat de Compromís a Atzeneta del Maestrat
Jaume Gil, candidat de Compromís a Atzeneta del Maestrat
PUBLICITAT

Compromís creix a la comarca de l’Alt Maestrat cara a les pròximes eleccions del 28 de maig amb la nova candidatura d’Atzeneta en Marxa-Acord per Guanyar, amb Jaume Gil Saura al capdavant d’una llista jove i compromesa amb el territori que vol millorar i transformar el municipi. Gil estarà acompanyat als primers llocs per Neus Hernandorena i Marta Beltran Oltra, juntament amb Adrian Escrig Gasch, Lucia Bellés Monserrat i Joaquim Escrig.

Segons el cap de llista d’Atzeneta en Marxa, Jaume Gil, «el col·lectiu afronta com a principals reptes per a la pròxima candidatura les ajudes al comerç local, promovent l’economia circular i el foment de productes de proximitat, i l’impuls de la defensa del territori enfront de les macroplantes fotovoltaiques, els aerogeneradors, i les torres d’Alta Tensió, en una defensa pel nostre patrimoni natural, promovent l’ús d’energies renovables i respectuoses amb el territori». Gil ha destacat, tanmateix, «la millora dels serveis de sanitat per a la ciutadania d’Atzeneta i la defensa de les nostres tradicions, que han de preservar-se i visibilitzar».

El col·lectiu d’Atzeneta està integrat dins el nou ens orgànic supramunicipal Compromís per Penyagolosa, constituït el passat mes d’octubre per congregar la militància de la coalició tant dels municipis que conformen la Mancomunitat de Penyagolosa -Atzeneta, Benafigos, Vistabella i Xodos- i d’altres localitats properes. Així, Compromís reforça i vertebra la seua organització en l’àrea, on ja compta amb les alcaldies de Vistabella i Xodos- sinó que a més pretén dinamitzar i coordinar en la zona polítiques conjuntes enfront dels reptes demogràfics i climàtic a les comarques de l’interior de Castelló.