Compra local, compra a Forcall: campanya de foment del comerç local

745
Campanya "Compra local, compra a Forcall".
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Forcall ha posat en marxa recentment una campanya per fer visible l’hostaleria i el comerç local del municipi. Així, amb “Compra local, compra a Forcall” es vol fer èmfasi en la importància de comptar amb aquests 15 establiments i serveix a la localitat. Setmanalment, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament es fa una publicació d’una de les botigues, remarcant els serveis que ofereix.

La campanya s’ha iniciat al mes de febrer i es perllongarà fins a l’estiu. Tanmateix, ja es treballa amb una altra iniciativa focalitzada en el període estival que segurament requerirà d’una implicació més directa de la població.

A més, durant el període nadalenc es va posar en marxa una altra campanya d’un mes de durada en la mateixa línia. Es van fer sortejos entre tothom qui comprara a Forcall, on també van participar els establiments adherits i el mateix Ajuntament. Els resultats obtinguts en aquesta iniciativa nadalenca van ser molt positius, fet que va impulsar a l’àrea de comerç del consistori forcallà a seguir treballant en aquesta direcció.