Completa agenda d'actes per a les festes d'agost de Vallibona
Completa agenda d'actes per a les festes d'agost de Vallibona

Vallibona celebra les seues festes del 3 al 12 d’agost amb una agenda carregada d’actes per a tots. Així, la Xaranga New Soroll serà l’encarregada d’inaugurar l’Abeurador. El dissabte 4, tindrà lloc el dia de Santo Domingo, la proclamació de les Dames, Festeres i Reines del municipi i ball amb l’orquestra Tucan. El cap de setmana acabarà el diumenge 5 amb el sopar dels jubilats i cinema.

El dilluns se celebrarà Santa Àgueda i hi haurà un sopar popular. El dimarts, sardinada popular i discomòbil. El dimecres 8 els xiquets gaudiran d’un parc infantil i hi haurà sopar popular. L’endemà se celebrarà la Fira d’Abril, el concurs de paelles i un sopar amb ball i música del Duo Triband.

La setmana continuarà el divendres 10 amb la festa de l’aigua i la festa eivissenca. El dissabte hi haurà un concert de jazz en l’Hostal, tardeo i música amb Rafa Galiano i l’orquestra Top Zero. Els festejos finalitzaran el diumenge amb amb un concert d’òrgan en l’església oferit per Anna Serret i l’actuació de la rondalla.