Comencen les primeres activitats de l’Agenda Activa de juliol a Vilafranca

637
PUBLICITAT

L’Agenda Activa del mes de juliol de Vilafranca ha començat durant aquestes dues setmanes amb diferents activitats, des d’actuacions musicals fins a excursions passant per xarrades i rutes.

Així doncs, per seguir amb la programació de l’Agenda, aquesta setmana es portaran a terme cinc activitats que faran que, tant veïns i veïnes, com visitants de la localitat, gaudisquen de l’esperit vilafranquí de l’estiu. La primera activitat tindrà lloc aquesta vesprada a càrrec de La Parreta, es farà una excursió a la llum de la lluna per poder apreciar aquesta en el seu màxim esplendor.

L’endemà, l’activitat també girarà entorn la lluna, es farà una meditació a les Coves del Forcall a la nit, a càrrec de Munay Artesania Corporal. Amb aquesta activitat, els assistents aconseguiran connectar amb ells mateixos, amb la natura i amb la lluna plena.

El divendres, Vilafranca s’endinsarà en el món de la música gràcies a la projecció de l’òpera ‘Nabucco’ de Giuseppe Verdi en directe des del Teatre Real de Madrid a la Casa de la Cultura. Aquesta activitat transportarà al públic als més profunds racons de l’òpera reial.

Finalment, durant el cap de setmana es podrà gaudir d’una xarrada sobre el llibre de Jordi Marin ‘Educar per al col·lapse. Reflexions des de l’aula’ dins de la ruta de conferències ‘Diàlegs dels Ports d’estiu’, on dialogaran l’autor i la periodista Violeta Tena. També, diumenge es tancarà la setmana amb un Itinerari cultural a la Pobla del Bellestar i la Ruta de les Truites amb Ricard Pitarch, per assistir a aquesta ruta cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme.

Amb tot això, vilafranquins, vilafranquines i visitants de la població gaudiran d’una setmana plena d’activitats, naturalesa, cultura i coneixement que portaran a la localitat a crear l’ambient de germanor propi de l’estiu vilafranquí.