Comencen les obres d’urbanització al carrer Sant Vicent de Forcall

774
Comencen les obres d’urbanització al carrer Sant Vicent de Forcall
PUBLICITAT

Aquesta setmana han començat els treballs de reurbanització del carrer Sant Vicent de Forcall, un carrer principal que forma part del nucli històric i que uneix l’entrada del poble amb el seu centre, la Plaça Major.

Aquesta obra està contemplada dins el projecte d’urbanització del carrer Sant Vicent i del carrer Cura Carceller, ambdós vials urbanitzats, però en males condicions i que no corresponen amb la tipologia d’urbanització que s’ha dut a terme a la població, consistent en el paviment dels vials a nivell. Donat la densitat del tràfic del carrer Sant Vicent, en aquesta via i en altres, excepcionalment, es manté la vorera a un nivell més alt, per la qual cosa només s’està actuant a la calçada.

Actualment, el carrer Sant Vicent està pavimentat parcialment amb un asfaltat defectuós i l’objectiu de les obres és demolir el formigó en ferm amb mitjans mecànics i formar un caixejat per formar rases, fent del paviment un empedrat de formigó. La superfície afectada és de 158m2 i s’estima que les obres s’allargaran durant dos mesos, aproximadament.

El pressupost total del projecte, que contempla també les obres del carrer Cura Carceller, que començaran en breus, ascendeix a 43.952,74€, un cost que assumeix al 100% la Diputació de Castelló en el seu Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) per a l’exercici 2018.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA