Comencen les obres de reforma del col·legi de Tírig

68
PUBLICITAT

L’alumnat de l’aulari de Tírig del CRA L’Ullastre s’ha acomiadat de l’actual centre educatiu amb una jornada de pintura mural. I és que, el pròxim 1 de juliol començaran les obres de reforma del col·legi. “En estos moments estem buidant les aules i guardant tot el material per a disposar d’ell el pròxim curs” ha afirmat l’alcalde, Juanjo Carreres. Cal recordar que el curs escolar 2024/2025 començarà al setembre en aules prefabricades, ja que els treballs tenen un termini d’execució d’un any.

Les obres, adjudicades després d’un procés de licitació pública a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic a l’empresa Elecnor, tindran un cost de 563.433,36 euros.

“La renovació integral del nostre col·legi era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de Tírig per la qual, des de l’Ajuntament, portem anys lluitant. Ara ja és una realitat i l’any vinent podrem estrenar un col·legi de qualitat, adequat a les necessitats dels nostres xiquets i xiquetes i que mira cap al futur” ha ressaltat Carreres.