Comencen les obres de millora del Camí de la Canà que estarà tallat mentre es desenvolupen els treballs

594
PUBLICITAT

La Conselleria d’Infraestructures ha iniciat la millora del camí rural de la Canà. Es tracta d’un vial molt transitat pels veïns dels pobles dels Ports que, des de fa més 15 anys, ve reclamant la conversió del vial a la carretera.

L’Ajuntament de Cinctorres ha anunciat que els pròxims dies el camí estarà tallat per la millora de 4,5 quilòmetres. Així mateix el consistori presidit per Antonio Ripollés ha mostrat la seva confiança que la Diputació de Castelló continuï amb la millora d’altres 4,5 quilòmetres, seguint-se així el compromís a què es va arribar al seu dia.

El camí rural travessa els termes de Castellfort, Morella, Cinctorres i Forcall. El vial és una via de sortida de nombrosos pobles de la comarca dels Ports cap a la carretera CV-12 Ares-Morella i en consencuencia cap a Castelló.

El camí pertany, de moment, als ajuntaments, que han reclamat en reiterades ocasions a les administracions que es facin càrrec del mateix com si d’uan carretera provincial o autonòmica es tractés, tenint en compte l’elevat trànsit que registra i la importància del vial per als pobles dels Ports.