Visita obres col·legi Mare de Déu de Vallivana

La Conselleria ha adjudicat a dues empreses de la localitat aquestes actuacions necessàries i importants, demandades per l’Ajuntament. S’intervé a l’Escola Llar i casa del conserge, d’un immoble que és Premi Nacional d’Arquitectura, i a l’institut

Dues empreses de la localitat han començat les millores en el col·legi Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports. Aquestes actuacions són molt importants i serviran per millorar diferents serveis en els dos centres educatius. En el primer, s’està treballant a la casa conserge i a l’Escola Llar i en el segon es realitzaran diverses reparacions. El pressupost total d’ambdues és de més de 100.000 euros.

El primer edil de la localitat, Rhamsés Ripollés, i els regidors d’educació i obres, Judit García i Amadeu Bordàs, han visitat aquest començament dels treballs. La regidora d’educació assenyala que “la Conselleria d’Educació ha atès les peticions de l’Ajuntament de Morella i els centres educatius i això és una molt bona notícia, especialment per al col·legi Mare de Déu de Vallivana, centre en el qual es continua actuant per millorar seves deficiències”. Aquest edifici és Premi Nacional d’Arquitectura i, com s’ha explicat en nombroses ocasions, requereix d’un manteniment important i té deficiències que ocasionen molèsties i problemes en la climatització i funcionament ordinari, que a poc a poc i amb contínues intervencions, s’estan resolent.

Precisament, l’any passat, la Conselleria d’Educació va invertir 300.000 euros en diverses reformes. A més, el consistori morellà destina més de 60.000 euros anuals al manteniment del centre i a la realització de millores. Les actuacions es realitzaran durant aquest període de vacances, perquè tot estiga a punt quan arrenque el nou curs escolar. L’Ajuntament de Morella també aprofitarà aquestes setmanes per a realitzar diverses actuacions a l’escola, en coordinació amb les peticions del centre.