Comencen les festes de Vistabella del Maestrat

511
PROGRAMA FESTES VISTABELLA
PUBLICITAT

Hui divendres, 23 d’agost, comencen les festes patronals de Vistabella del Maestrat, que s’allargaran fins al dissabte 31. En elles hi haurà actes per a tots els públics, com menjars de germanor, concursos, activitats infantils, vaques, bous embolats, orquestres, discomòbils, etc. Les festes en honor als patrons Sant Joan de Penyagolosa i Sant Bertomeu arranque hui divendres amb «tardeo» i festival Pop-rock.

El dissabte, dia de Sant Bertomeu i de la Penya Taurina, es realitzarà processó i missa a l’ermita del sant, prova de bou, vaques amb xaranga, embolada i l’actuació de l’orquestra Dakar. El primer cap de setmana acabarà diumenge amb concurs de paelles i festa de disfresses.

Entre setmana la festa no para. Dilluns serà el dia dels majors i dels xiquets, i hi haurà castells infantils, màgia i xocolatada per als menuts, a banda de missa, dinar, ball i l’actuació del Grup Castelló per als majors.

Dimarts serà el dia de les colles, amb dinar de pa i porta, ball, recorregut per les penyes, l’actuació de Trobadorets i el primer dia de Ball Rodat.

El dimecres, dia dels joves, i hi haurà concurs de botifarra, gimcana, «mejillonada», Ball Rodat i discomòbil.

El dijous 29, dia de Sant Joan de Penyagolosa, tindrem ‘despertà’, misses a l’ermitori, actuació d’Art Flamenc, partides de pilota a mà, sopar de socis, Ball Rodat i actuació del Grup Diamond’s.

El segon cap de setmana arrancarà divendres amb vaques, prova de dos bous, embolades dels mateixos i discomòbil. I finalment, l’últim dia de festes tindrem vaques, embolada d’un bou, traca i l’orquestra Joker Band.

Les festes d’enguany estan organitzades per l’Ajuntament de Vistabella, amb la col·laboració de les diferents colles del poble.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA