PROGRAMA FESTES VISTABELLA

Hui divendres, 23 d’agost, comencen les festes patronals de Vistabella del Maestrat, que s’allargaran fins al dissabte 31. En elles hi haurà actes per a tots els públics, com menjars de germanor, concursos, activitats infantils, vaques, bous embolats, orquestres, discomòbils, etc. Les festes en honor als patrons Sant Joan de Penyagolosa i Sant Bertomeu arranque hui divendres amb «tardeo» i festival Pop-rock.

El dissabte, dia de Sant Bertomeu i de la Penya Taurina, es realitzarà processó i missa a l’ermita del sant, prova de bou, vaques amb xaranga, embolada i l’actuació de l’orquestra Dakar. El primer cap de setmana acabarà diumenge amb concurs de paelles i festa de disfresses.

Entre setmana la festa no para. Dilluns serà el dia dels majors i dels xiquets, i hi haurà castells infantils, màgia i xocolatada per als menuts, a banda de missa, dinar, ball i l’actuació del Grup Castelló per als majors.

Dimarts serà el dia de les colles, amb dinar de pa i porta, ball, recorregut per les penyes, l’actuació de Trobadorets i el primer dia de Ball Rodat.

El dimecres, dia dels joves, i hi haurà concurs de botifarra, gimcana, «mejillonada», Ball Rodat i discomòbil.

El dijous 29, dia de Sant Joan de Penyagolosa, tindrem ‘despertà’, misses a l’ermitori, actuació d’Art Flamenc, partides de pilota a mà, sopar de socis, Ball Rodat i actuació del Grup Diamond’s.

El segon cap de setmana arrancarà divendres amb vaques, prova de dos bous, embolades dels mateixos i discomòbil. I finalment, l’últim dia de festes tindrem vaques, embolada d’un bou, traca i l’orquestra Joker Band.

Les festes d’enguany estan organitzades per l’Ajuntament de Vistabella, amb la col·laboració de les diferents colles del poble.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA