Benassal comença este cap de setmana les activitats organitzades amb motiu de la celebració de la Festa de la llengua el proper dia 5 de juny.  Este divendres a les 19 hores, el professor Andreu Beltran parlarà sobre “La conservació de la riquesa lingüística i literària del Maestrat”. L’acte serà presentat per Pau Fabregat de Maestrat Viu.

El dissabte 28 de maig es dedicarà a l’escola rural i eixe serà el leit motiv de l’excursió programada per visitar l’escola del Canto a dos hores de camí de la població. L’eixida serà de la placeta a les 11,30 hores. Allí a l’escoleta rural després del  dinar de germanor està prevista una xerrada de la professora de la Universitat de Valencià, Carmen Agulló, especialista en l’escola en l’època de la II República. Seguit el cantautor de la Vilavella, Josep Lluís Notari farà un xicotet concert.

A la nit està programat un concert als porxos de la Mola de la localitat. Diumenge serà una jornada dedicada als protagonistes de l’escola, els xiquets i les xiquetes. L’associació de Jubilats”Moncatil” de Benassal és la que s’encarrega d’organitzar els jocs tradicionals al Jardí i l’AMPA preparà una xocolatada.

Les activitats continuaran al llarg de la setmana fins arribar al dia de la Festa, el dia 5 de juny.

Publicitat