Comencen els treballs previs de les obres de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

491
PUBLICITAT

L’actuació pretén canviar el paviment i millorar les conduccions d’aigua així com les voreres
El consistori s’ha reunit amb els veïns i veïnes del carrer per a explicar les obres i els terminis d’aquestes per a causar les mínimes molèsties possibles

Aquest matí han començat els treballs previs a les obres de millora del carrer Alt de Sant Francesc. Així, aquestos consisteixen a preparar les canalitzacions de l’aigua per a no causar talls de subministrament i començar l’actuació d’ací a poc temps. Aquesta actuació està dins del projecte de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. A més, el consistori ha mantingut una reunió amb els veïns i veïnes d’aquest carrer per explicar les diferents fases i terminis de les obres, així com les molèsties que puguen causar.

Avui l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, han visitat el carrer Alt de Sant Francesc i vist els primers treballs previs a l’actuació. D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la millora d’aquest carrer és molt important per a canviar i millorar totes les instal·lacions soterrades que hi ha i condicionar el paviment per a circular”. L’edil ha explicat que “les obres de tot el carrer tenen un pressupost al voltant de 200.000 euros amb ajudes de l’ARRU i del Pla 135”. Rhamsés també ha comentat que “s’habilitaran aparcament a la guarderia per als veïns i veïnes que no podran utilitzar les seues cotxes”.

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc començaran amb les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall del subministrament a les vivendes. Així, es milloraran tant les conduccions d’aigua potable com la xarxa de sanejament i clavegueram. Finalment es canviarà el paviment de tot el carrer i les noves voreres.