Comencen els treballs de millora del llavador de Portell

79
PUBLICITAT

El projecte de millora urbana de Portell, pel qual es dotarà de més espai les voreres i espais municipals, es renovarà el llavador municipal i es renaturalitzarà el seu entorn més immediat ja ha començat. Els treballs van ser licitats a través de la plataforma de contractació del sector públic i adjudicats a l’empresa Hidracons 2024 SL per un import de 68.038,11 euros.

Quant al llavador, s’està adequant la seua estructura i cobertura per a recuperar elements originals de la construcció, anteriors a les modificacions realitzades a la fi del segle passat. També es renaturalitzarà el seu entorn mitjançant la plantació d’arbres i zona enjardinada.

De la mateixa manera, s’adaptarà un lloc de descans al carrer Major i s’ampliarà la vorera enfront del consultori mèdic i el col·legi.

“Amb l’actuació volem, d’una banda, millorar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i, per l’altre, recuperar i conservar el nostre patrimoni” ha afirmat l’alcalde, Álvaro Ferrer.

El projecte es finança mitjançant una ajuda del Pla Conviure atorgada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana.