Comencen els treballs de millora de la piscina de Morella i la nova pista esportiva

249
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Morella ha posat en marxa la millora de dues infraestructures esportives de la ciutat. D’aquesta manera, els treballs de renovació dels vestuaris de la piscina municipal han començat amb la retirada del material actual del seu interior. Aquesta actuació consisteix en una remodelació dels vestuaris, així com de la zona de bany infantil. A més, també han iniciat les tasques de preparació del terreny amb el moviment de terres per a la instal·lació de la nova pista esportiva exterior que se situarà al costat del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha visitat les actuacions, les quals compten amb un pressupost de 200.000 euros. La planificació d’ambdues compta amb un termini perquè finalitzen durant el primer semestre d’aquest any 2023 i s’utilitzen ja aquest estiu.

D’aquesta manera, Rhamsés ha remarcat que “la millora en la piscina municipal és molt necessària, ja que no s’ha realitzat cap millora substancial en aquestes zones, per la qual cosa cal donar un servei complet de la piscina municipal” i ha afegit que “està previst que les obres finalitzen per a l’obertura de la piscina a l’estiu”.


Altres millores en instal·lacions esportives

També es van fer treballs en altres zones i instal·lacions esportives de Morella. Durant el mes de novembre es va reparar la canxa de futbol i bàsquet de la Fàbrica Giner amb un nou formigonat de tota la superfície. A més, l’Ajuntament de Morella ha obtingut una ajuda provinent dels fons europeus Next Generation per a instal·lar plaques fotovoltaiques al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I (CLIEJI). Aquesta millora suposa una inversió de més 60.000 euros. Es tracta d’una instal·lació d’autoconsum que permetrà reduir la despesa energètica del complex, la qual ha tingut, com moltes altres, un fort increment en els últims mesos.