Comencen els cursos al Centre de Turisme Morella-Els Ports

633
Curs sobre manipulació d’aliments
Curs sobre manipulació d’aliments
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Un curs sobre manipulació d’aliments amb la presència de 15 alumnes dona el tret de sortida a l’activitat formativa del nou CDT comarcal
  • El CDT de Morella ja té previstos diversos cursos per tal d’oferir formació de qualitat al sector turístic de la zona per tal de millorar la qualitat de la oferta del sector

Amb la presència de 15 alumnes ha començat avui dilluns l’activitat formativa del nou CDT Morella-Els Ports que s’ubica a l’antic complex tèxtil de la Fàbrica de Giner. El primer curs, de manipuladors d’aliments, ha estat inaugurat per Javier Solsona, Cap de Formació de Turisme-Comunitat Valenciana, i per Mari Carmen Escuder, regidora de turisme de l’Ajuntament de Morella.

El nou CDT ja té previstos altres cursos per a les pròximes setmanes com puguen ser el de Fonaments per a la Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents (del 14 al 22 d’octubre), Creació de Producte Agroalimentari (2 de novembre), Introducció al Màrqueting Digital (del 3 al 11 de novembre), Cuina d’Avantguarda amb Bolets (9 i 16 de novembre), Pa amb Massa Mare (23 i 24 de novembre) i Gastronomia Km 0 (30 de novembre i 14 de desembre).

Tant des de Turisme Comunitat Valenciana, des dels responsables comarcals com des del sector turístic de la zona ja s’està treballant per tal de convocar nous cursos per al futur. Segons Mari Carmen Escuder, “aquesta infraestructura ha de ser un important impuls per al sector turístic de les nostres comarques i un impuls en la formació dels empresaris i treballadors del ram”.

L’oferta turística del nord de la província de Castelló i comarques veïnes ha de ser la principal beneficiada del nou CDT, unes instal·lacions posades al servei dels emprenedors empresaris dels nostres pobles, els quals compten des d’aquest moment d’aquest CDT al seu servei. Turisme Comunitat Valenciana ha volgut apostar pel recolzament al turisme, un dels principals motors de la economia a les nostres comarques.