Comencen a asfaltar la carretera de Xiva

215
Comencen a asfaltar la carretera de Xiva
Comencen a asfaltar la carretera de Xiva

Han començat els treballs d’asfaltat de la carretera que uneix Xiva amb Morella i l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, ha visitat el desenvolupament d’aquesta actuació. D’aquesta manera, aquestos treballs conclouran les obres de la carretera. Aquest últim tram d’actuació abraça 2,7 quilòmetres de carretera, per la qual cosa, aquesta setmana romandrà tallada al trànsit per a facilitar i accelerar els treballs d’asfaltat.


La carretera que uneix Xiva amb Morella és el punt d’accés, també, a Morella la Vella, on s’encontren els diferents abrics i coves amb pintures rupestres. Així, aquesta carretera millora el servei per accedir a aquest emplaçament on romanen les pintures declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Cal recordar que el passat mes d’agost es va mantindre una reunió a l’ajuntament de Morella juntament amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Diputat de Carreteres, Cicle Integral de l’Aigua i Cooperació, Juan Bautista, i els veïns i veïnes de Xiva amb l’objectiu de posar solució a aquesta carretera. En aquesta reunió es va decidir que l’actuació tractaria d’aprofitar les infraestructures existents, aprofitant la màxima amplària que permet. Així, l’ample de la carretera varia de 5,5 metres fins als 6 metres.