Comença un nou curs escolar a l’aulari de Castellfort

732
Escola Castellfort
PUBLICITAT

L’aulari de Castellfort, que pertany al Col·legi Rural Agrupat Celumbres, igual que els de Cinctorres i Portell, dóna el tret de sortida a un nou curs escolar avui dijous 9 de setembre, un dia més tard respecte a la resta de municipis veïns, donat que dimecres 8 va ser el dia de la Mare de Déu de la Font, festiu local a Castellfort.

Enguany l’escola compta amb dos alumnes menys que l’any passat. Han marxat tres i ha entrat un gràcies al projecte “Muntanyes d’Il·lusions” promogut per l’aulari de Portell per evitar el seu tancament. 

Donat el nombre de xiquets i xiquetes matriculats, pertanyeran tots a un mateix grup bombolla. Per tant, no hauran de mantenir distàncies. Entre les mesures a seguir, destaquen l’ús de mascareta, la higiene de mans i la ventilació dels espais. 

“Durant els dies vinents, l’alumnat haurà de decidir els temes dels projectes amb els quals treballaran durant tot el curs” explica Montse Sorribes, directora del CRA, donat que la metodologia d’ensenyament del centre es porta a terme a través de projectes.

El consistori celebra la tornada a les aules dels més menuts del municipi i desitja que visquen moltes experiències alhora que adquireixen nous coneixements i creen vincles d’amistat.