Comença Nadalandia amb la jornada ‘Nadal a l’Ecoparc’

303
Nadalandia ha començat amb l'Ecoparc

Avui ha començat la nova campanya de Nadal del Consorci Castelló Nord, adreçada als més petits. ‘ Nadal a l’ Ecoparc ‘ s’ha iniciat a Vilafranca, en el marc de ‘ Nadalandia ‘ vilafranquina que se celebra als locals de la seu de la Mancomunitat dels Ports .

‘ Nadal a l’Ecoparc ‘ pretén vestir de Nadal dels ecoparcs i compartir amb els més petits jocs i tallers d’educació mediambiental. A més d’activitats de reutilització de material de reciclatge en adorns nadalencs. En l’Ecoparc també poden dipositar les cartes als Reis Mags. Impartit per educadors mediambientals, ‘ Nadal a l’ Ecoparc ‘ té com a objectiu promoure el reciclatge i les bones pràctiques mediambientals.

El nou projecte del Consorci Castelló Nord que avui ha començat a Vilafranca, recorrerà diversos municipis castellonencs i esdeveniments nadalencs, en els quals incorpora, a més, l’Ecoparc. En Alcalà de Xivert, el dia 24 de desembre; Vinaròs, 27 de desembre; Peníscola , 27 de desembre; Benicarló, 30 de desembre; Vilanova d’Alcolea i 31 de desembre, i Morella, el dia 3 de gener de 2014.

Nadalandia ha començat amb l’Ecoparc