Comença l’Escola d’Estiu a Morella

75

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

És un servei molt important per a la conciliació familiar i laboral a l’estiu que els xiquets i xiquetes tenen vacances
L’Escola d’Estiu compta amb 70 alumnes matriculats i l’Esplai d’Esport i Anglés amb 21 alumnes

Morella ha engegat l’Escola d’Estiu a les instal·lacions de l’IES avui. Aquest servei ofereix diferents activitats per als més menuts durant el mes de juny i juliol. Així, es tracta d’un servei que permet conciliar la vida familiar i laboral durant l’estiu, ja que els xiquets i xiquetes tenen vacances. A més, també ha començat l’Esplai d’Esport i Anglés dirigit a un públic major que ja no pot anar a l’Escola d’Estiu. Per a aquest curs s’han contractat 3 monitores per a l’Escola d’Estiu i 2 per a l’Esplai d’Esport i Anglés. Així, aquestos organitzen les activitats per als 70 alumnes de l’Escola i els 21 de l’Esplai.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes de Morella tinguen activitats durant els mesos de vacances”. D’aquesta manera, els diferents espais municipals estan disponibles per a fer activitats variades per a tots els xiquets. Judit també ha comentat que “es tracta de donar un servei per a que els xiquets puguen fer activitats i conciliar la vida laboral i familiar quan els xiquets i xiquetes tenen vacances”. A més, “aquest servei és molt important perquè els xiquets continuen el seu aprenentatge durant els mesos de vacances i continuen amb l’educació i formació dels més menuts”.

L’Escola d’Estiu està molt consolidada a Morella on tots els anys compta amb desenes d’alumnes que es matriculen per setmanes. D’aquesta manera, el nombre d’alumnes varia cada setmana. Els menuts s’ho passen molt bé i aprenen, ja que s’organitzen dies temàtics perquè es divertisquen i facen noves activitats. D’altra banda, fa uns anys que s’ha afegit el Esplai d’Esport i Anglés destinat a un públic major. Aquest servei està consolidant-se cada any i pretn seguir amb l’aprenentatge d’idiomes durant l’estiu i practicar esport durant aquestos mesos de vacances.

Aquests dos serveis faciliten la conciliació laboral dels pares i mares, ja que permet que els xiquets i xiquetes tinguen el seu espai d’educació i diversió durant les vacances escolars.