Comença la venda de paperetes del bou de Sant Antoni a Vilafranca

486
Paperetes del sorteig del Bou de Sant Antoni 2021 a Vilafranca
Paperetes del sorteig del Bou de Sant Antoni 2021 a Vilafranca
PUBLICITAT

Des d’aquest cap de setmana la majoralia del 2021 del Sant Antoni vilafranquí ha posat a la venda els números del sorteig del bou de la festa de Sant Antoni de l’any vinent. El sorteig se celebrarà el 17 d’octubre a les 12h a la plaça d’En Blasc.

Les paperetes es podran adquirir a la plaça d’En Blasc del municipi, al costat del mercat, a partir d’aquest cap de setmana. Els tiquets tenen un preu de 2€ i són per al sorteig del bou de nom “Confinado” o per a qui ho preferisca, 500€ en metàl·lic. El divendres la venda s’ha fet als voltants de la plaça de bous i, segons expliquen des de la majoralia, ha estat un bon moment, aprofitant el concert del Diluvi. Durant dissabte al matí, la gent també ha col·laborat molt i els organitzadors estan molt contents.

Part de la majoralia 2021 del Sant Antoni vilafranquí amb el bou “Confinado”

Durant l’estona habilitada per vendre les paperetes del bou de Sant Antoni l’organització demana seguir les mesures sanitàries com són l’ús de mascareta i la distància de seguretat. A més, hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició d’aquells que s’apropen a comprar i col·laborar amb la festa del Sant Antoni de Vilafranca.