Comença la segona fase de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

52
CARRER ALT DE SANT FRANCESC MORELLA (2)
  • Les obres del primer tram del carrer han finalitzat amb el formigonat, després de la millora del clavegueram i les conduccions d’aigua
  • S’hi han instal·lat les conduccions alternatives d’aigua per a no tallar el subministrament a les vivendes durant les obres
  • Aquesta setmana ha començat l’asfaltat de la carretera CV-12 des de Morella fins a Ares del Maestrat

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc continuen i aquesta setmana s’ha iniciat la segona fase d’aquesta actuació. D’aquesta manera, s’han preparat les instal·lacions que van soterrades com l’elèctrica i les conduccions d’aigua en el tram que va des de la meitat del carrer fins al portal del Pla dels Estudis. Així, durant els primers dies s’hi han instal·lat les conduccions d’aigua alternatives, de manera que no es tallarà el subministrament d’aigua a les vivendes durant el transcurs de l’obra.

A més, cal recordar que aquesta actuació està dins del projecte de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. Així, s’ha finalitzat la primera fase del primer tram del carrer des del Jardí dels Poetes fins a la meitat del carrer. En aquesta fase també s’han millorat les conduccions soterrades, així com les voreres i el paviment del carrer.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “durant les últimes setmanes s’ha finalitzat la primera fase d’aquestes obres i ara comença la segona per acabar de condicionar el carrer per complet”. L’edil ha explicat que “era necessari canviar les instal·lacions soterrades i condicionar el paviment per a facilitar la circulació del carrer Alt de Sant Francesc”. Joan Carles ha afegit que aquesta segona fase de l’obra millorarà el tram de carrer des de la meitat fins al portal del Pla dels Estudis”.

Obres carretera CV-12 de Morella a Ares

Les obres de millora de la carretera CV 12 que va des de Morella fins a Ares del Maestrat avancen a bon ritme i aquesta setmana han començat els treballs d’asfaltat. Així, durant aquestos dies la via està tallada al trànsit per trams fins que finalitzen aquestos treballs. Durant els primers dies ha estat tallat el tram des de l’encreuament amb l’N-232 fins al camí de la Vega del Moll i ara aquest tall es trasllada al tram des d’aquest fins al camí de la Canà.

DECLARACIONS DE JOAN CARLES MARCOBAL

VA SER NOTÍCIA A DIADIA