Comença la primera setmana del Campus de Futbol 2023 de Benassal

315
PUBLICITAT

Aquesta primera setmana de juliol ha començat el Campus de Futbol del 2023 de Benassal. Amb 21 xiquets i xiquetes, aquest campus els permet gaudir de l’esport, del futbol i de la companyonia, i els ensenya escalfaments i tècniques típiques del futbol.

L’alumnat entra al Campus a les 9.30h, hora en la qual comencen les tasques de calfament, on es treballa la coordinació i l’activació del cos a través de diferents jocs. Després, passen a una sessió més dedicada al futbol, en la que es fan exercicis individuals, per parella i per equips. A les 11h es fa la parada per a esmorzar, i es continua. A partir d’aquesta hora, es porten a terme diversos tipus de partits, fins a les 12h, quan es canvien i marxen a la piscina per a descarregar energies i refrescar-se després de la tan cansada sessió.

Monitors titulats, entrenament amb jocs de pilota, un diploma individual, entrenament de porters, piscina i 2 camisetes per xiquet o xiqueta, entre d’altres, és tot el que ofereix el campus als xiquets i xiquetes perquè puguen gaudir al màxim de l’experiència.