Comença la campanya solidària de recollida de roba a Morella  

415
Comença la campanya solidària de recollida de roba a Morella
Comença la campanya solidària de recollida de roba a Morella
PUBLICITAT

Morella ha començat la campanya de recollida de roba solidària. Els veïns i veïnes poden portar les peces de roba que vulguen donar a la Llotja de l’ajuntament entre avui i el dilluns 21 de maig en l’horari d’oficina, de 8.00 a 15.00 hores. Aquesta acció busca igualar la quantitat de roba recollida en anys anteriors i recollir uns 1.500 quilos de roba durant la setmana amb la participació de totes les morellanes i morellans.

La regidora de Benestar Social i Solidaritat, Malú Blasco, ha fet una crida “a participar una edició més d’aquesta campanya de recollida de roba que tots els anys té molta acceptació i participació de la gent. Aquesta és ja una tradició entre els veïns i veïnes de Morella que es s’ha realitzat a maig durant molts anys”. Així, Blasco ha destacat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribució. D’aquesta manera, la roba es distribueix de la forma més eficient entre els que la necessiten”.

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l’ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquestos i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.