Comença la campanya de prevenció del càncer de mama

605
AJUNTAMENT DE MORELLA
PUBLICITAT

– El consistori coordina les cites de les veïnes per a la revisió i facilita el seu desplaçament fins a Vinaròs

– Al voltant de 100 dones s’han inscrit per a les revisions que es realitzaran entre el 19 i el 21 de novembre

L’ajuntament de Morella torna a coordinar la campanya de revisió de càncer de mama de les veïnes de la localitat d’entre 45 i 69 anys. El consistori s’encarrega de facilitar les visites, per afavorir l’accés a aquesta prova al major nombre de persones, coordinant-se amb l’Hospital de Vinaròs, i de facilitar el desplaçament a aquelles persones que no disposen de mitjans per desplaçar-se fins a aquest. Unes 100 dones aproximadament s’han inscrit per a realitzar les mamografies, repartides entre els dies 19, 20 i 21 de novembre.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, ha afirmat que “en aquesta campanya s’han inscrit 91 dones repartides entre els tres dies, la majoria de les quals són noves”. Així, l’edil ha explicat que “cada any informem a totes les dones sobre aquesta campanya i facilitem l’accés fins a l’Hospital de Vinaròs per a realitzar les mamografies” La regidora també ha destacat que “les mamografies ajuden a detectar a temps una malaltia tan important com és el càncer de mama, el que augmenta les possibilitats d’èxit en el tractament”.

Cal recordar que el consistori morellà porta molts anys donant suport a aquestes revisions, amb la coordinació de les cites i posant els mitjans necessaris per al desplaçament fins a Vinaròs, en el cas que la persona citada no tinga mitjans per desplaçar-se.