Comença Jocambient 2023

540
PUBLICITAT

L’Espai Firal de Morella acull la 28a edició de Jocambient amb activitats i jocs durant les vacances escolars de Nadal. Des d’avui fins al dijous 5 de gener, aquest esdeveniment reunirà a les xiquetes i xiquets per a disfrutar d’estos dies prèvis a l’arribada de SS. MM. els Reis Mags d’Orient. Cal explicar que, el Consell de la Infància i l’Adolescència participa activament en l’organització de Jocambient i triar tot el que envolta aquest esdeveniment nascut l’any 1994. Jocambient 2023 tindrà servei de barra a càrrec del Club de Bàsquet Femení Morella.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha explicat que “Jocambient 2023 torna a les dates tradicionals després que els últims anys es cancel·lara o ajornara a causa de la situació sanitària”. L’edil ha explicat que “les xiquetes i xiquets de Morella són protagonistes durant estos dies i qui escull les activitats de Jocambient a través del Consell de la Infància i l’Adolescència” i ha afegit que “així trien allò que més els agrada amb l’ajuda de les seues companyes i companys de classe”. Finalment, ha volgut “convidar a totes i tots a disfrutar d’esta nova edició de Jocambient a l’Espai Firal fins al dijous”.

Recollida solidària de joguets
Com també és tradicional, Jocambient 2023 compta amb una part solidària i compromesa amb les xiquetes i xiquets que ho necessiten. Així, l’Espai Firal ha habilitat un punt de recollida de joguets per a la Casa d’Acollida i Violència de Gènere de Castelló i la Fundació Tots Units de Vila-real.

Horaris de Jocambient 2023
L’Espai Firal ha obert les portes per a albergar Jocambient 2023 avui i s’allargarà fins al dijous 5 de gener. Així, avui està obert al matí des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores i a la vesprada, des de les 16.30 hores fins a les 19.30 hores. El dimecres, des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 hores fins a les 19.00 hores i el dijous d’11.00 hores a 14.00 hores.

Campament dels patges reials
Aquesta vesprada està previst que l’avançada dels patges de ses majestats els Reis Mags d’Orient arriben a Morella per a muntar el seu campament als afores de la ciutat. Aquestos s’encarreguen de preparar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals han envellit i han d’estar descansats per al seu gran dia. Així, el dijous 5 tindran l’energia necessària per a repartir els regals als xiquets i xiquetes de Morella.