Comença el nou servei de ludoteca a Forcall

345
Comença el nou servei de ludoteca a Forcall
Comença el nou servei de ludoteca a Forcall
PUBLICITAT

Amb els primers dies d’octubre comença el servei de ludoteca que ofereix enguany l’Ajuntament de Forcall. Es tracta d’un servei complementari a l’actual servei d’atenció a la infància que es duu a terme entre setmana de 9:00h a 14:00h per als xiquets del primer cicle d’Educació Infantil. A diferència d’aquest, la ludoteca és per a infants de 0 a 6 anys.

D’aquesta manera es completa l’oferta de formació i oci dels xiquets ajudant-los a adquirir noves competències, aprenent a seguir hàbits que els permeten guanyar en autonomia personal i joc en equip, mentre exploren l’entorn que els envolta i aprenen sobre el domini del seu cos. Les activitats programades són molt variades, des de taller de pintura, conta contes, manualitats, activitats multisensorials i experimentació, etc.

El servei de ludoteca segueix el calendari escolar i s’ofereix entre setmana, de dilluns a divendres, en horari de 17:00h a 19:00h. Compta amb una monitora amb estudis i experiència en educació infantil que cuida, educa, vigila i juga amb els xiquets.
Per aquest servei no fa falta inscripció prèvia i és totalment gratuït. Es tracta d’una iniciativa que ajuda a pares i mares en la conciliació de la vida professional i personal.

Les famílies interessades en beneficiar-se d’aquest servei poden acudir directament a l’espai on té lloc, el mateix on s’ofereix el servei d’atenció a la infància, al carrer Tomàs Salvador, i parlar amb la monitora, o bé preguntar per més informació a l’Ajuntament de Forcall.