Comença el curs de la Universitat per a majors a Morella

590
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Casa Ciurana de Morella va acollir ahir l’inici d’un nou curs de la Universitat per a Majors, que com cada any des de fa 22 exercicis, organitzen l’ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I. Així, la seu de Morella ha matriculat aquest any 29 alumnes de Morella, Forcall i Sorita; que assistiran a les classes fins al mes de juny, a les quals se sumen a les 15 persones matriculades en la seu de Vilafranca.

La regidora de Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “la Universitat per a Majors és molt important en un poble com Morella i facilitar l’accés a l’aprenentatge per a totes les persones” i ha afegit que “sobretot pretén apropar la universitat a aquelles persones que viuen i treballen als pobles i tenen més dificultats de temps i transport per a assistir a l’UJI situada a Castelló”. L’edil ha explicat que “el servei té molta acceptació i hi ha molta part de l’alumnat que continua any rere any, així com hi ha nous i noves alumnes en cada curs”. Finalment, ha comentat que “a més de les classes, des de la Universitat per a Majors s’organitzen trobades i activitats junt amb altres seus, de manera que els i les alumnes es coneixen i estreteixen les relacions entre els pobles i les comarques”.

Projecte Alifara
Ahir també va tindre lloc la presentació dels resultats de l’enquesta de salut comarcal del projecte Alifara. Aquest és un projecte de participació i salut de la comarca dels Ports, en el qual, la jornada d’ahir servei per a exposar la situació de la població d’aquest territori i les característiques de cadascuna de les poblacions.