Com tallar pernil i cuina de vanguardia amb bolets a Morella

657
PUBLICITAT

El Centre de Turisme d’interior i innovació (CdTi) de Morella comença la seua trajectòria amb una sèrie de cursos ben interessants i variats. L’oferta ens presenta activitats de cuina, servei i direcció i gestió. Es pot accedir des de formació més comuna com el certificat de manipuladors d’aliments a més especialitzada com la cuina d’avantguarda amb bolets, característica de la zona d’Els Ports.

En l’àmbit de la cuina també es pot aprendre sobre pa amb massa mare i gastronomia quilòmetre zero. En l’àrea de servei i sala es pot accedir als cursos de pernil, tall i servei i el de vins de Castelló. I en el camp de direcció i gestió es troben “Viure sense gluten”, “Fonaments per a la gestió de destins turístics intel·ligents”, “Creació de producte turístic agroalimentari” i “Introducció al màrqueting digital i al social media màrqueting en turisme”.

Les instal·lacions del CdTi de Morella estan situades en el complex Fàbrica Giner, en la carretera CV-14 (Morella – Sorita) al quilòmetre 3,5. Aquest serà el primer Centre de Turisme d’interior i innovació de la Comunitat Valenciana que té com a objectiu activar el sector turístic en la zona.

Els cursos estan dirigits a persones en actiu del sector turístic i són una formació professional per a l’ocupació gratuïta, cofinançada pel Fons Social Europeu. La finalitat principal del projecte és incrementar la competitivitat en les empreses del sector turístic de la Comunitat Valenciana a través de la formació dels professionals del sector.