Colomer: “L’interior de la Comunitat espera una ocupació superior al 92% en la Nit de cap d’any”

203
Colomer:
Colomer: "L'interior de la Comunitat espera una ocupació superior al 92% en la Nit de cap d'any"

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana “esperen aconseguir una ocupació superior al 92% en la Nit de cap d’any, unes xifres que es preveu que s’incrementen gràcies a les reserves d’última hora”.

Aquestes dades es desprenen de l’enquesta duta a terme per l’Agència Valenciana del Turisme a una mostra d’establiments hotelers de la Comunitat, amb la finalitat de conèixer les expectatives d’ocupació per als últims dies de 2017.

Francesc Colomer ha explicat que, segons aquestes estimacions, els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana compten amb una previsió d’ocupació d’entorn del 82% per al període 29-31 de desembre. Així mateix, si es té en compte únicament la nit del 31 de desembre a l’1 de gener, aquest percentatge s’eleva fins al 92,4%.

En concret, i per províncies, s’estima una ocupació del 88% en el cas dels establiments de la província de Castelló per al període 29-31 de gener i del 98% per a la nit del 31 de desembre.

Els hotels de la província de València parteixen amb unes previsions del 73% per als tres dies, que arriba al 93,5% l’última nit de l’any. Per la seua banda, els hotels d’interior de la província d’Alacant tenen reservat per a aquests dies més d’un 62% de la seua capacitat, percentatge que arriba al 67% la nit de final d’any.