Colomer: la Fàbrica Giner serà un “espai d’acceleració empresarial, innovació i formació”

271
Colomer: la Fàbrica Giner serà un
Colomer: la Fàbrica Giner serà un "espai d'acceleració empresarial, innovació i formació"

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha valorat la rehabilitació de la “oblidada” Fàbrica Giner de Morella, un projecte que permetrà transformar aquest espai en “una zona d’acceleració empresarial, innovació, formació en capital humà i esperança lligada al sector turístic castellonenc”.

Així ho ha constatat Colomer, durant la seua visita a les obres de la Fàbrica, on se situarà el nou Centre de Turisme i Innovació Mediterrani Rural Els Ports, acompanyat de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés.

En aquest context, el titular de Turisme ha destacat “l’esforç i la voluntat de la comarca dels Ports per voler activar i reinventar l’espai rural des del prisma turístic”. Al mateix temps que ha assegurat que “els terminis de les obres s’estan complint raonablement” i que el nou centre suposarà “el despertar del món rural”, al mateix temps que plasmarà “la diversitat del territori de la Comunitat Valenciana”.

Per la seua banda, Rhamsés Ripollés ha volgut ressaltar “la cooperació i el compromís de les administracions i del sector per a obtenir realitats com aquesta”. Per a Ripollés es tracta d’un “projecte il•lusionant” que permetrà “recolzar a les empreses en la lluita contra el despoblament”.

Terminis de les obres
Segons el calendari del que disposa l’Agència Valenciana del Turisme, està previst que, en breu, acabe la primera fase de les obres, corresponent a la rehabilitació de la Nau de Telers i la Nau del Tint.

Per la seua banda, la segona fase corresponent al Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística ja està adjudicada i està prevista que s’inicie aquest estiu i que concloga a la fi de 2018, després de 6 mesos de treball.