Ciutadans de Castelló informa de les seves propostes als veïns d’Albocàsser, Sant Mateu, Catí i Morella

319
Ciutadans en Albocàsser
Ciutadans en Albocàsser

-Nota de premsa-

Els membres de Ciutadans ( C ‘s ) van estar aquest dijous informant sobre les propostes d’aquest partit per a les eleccions europees en localitats de l’Alt Maestrat i els Ports .

En concret , el coordinador provincial , Miguel Ángel Sanz , i diversos afiliats del grup de treball de Borriana , es van desplaçar fins a aquestes comarques castellonenques per tal de repartir informació i enganxar cartells electorals a les localitats d’Albocàsser , Catí , Sant Mateu i Morella .
A la capital dels Ports , a més , Sanz contacte personalment amb diversos propietaris d’establiments hostalers del municipi per explicar-los les propostes sobre un model de turisme europeu d’Imserso que des de Castelló s’han traslladat al gabinet de programes de Ciutadans a nivell nacional perquè les s’inclogui en el programa que portarà a la Unió Europea .

Miguel Ángel Sanz defensa que aquest programa amb el qual es atrauria turisme al sud d’Europa en temporada baixa , incloses localitats com Morella o Peníscola , ” s’ha de finançar amb fons europeus i no amb fons nacionals , com van fer al seu dia els socialistes ” .