Cita a Morella sobre la COVID-19 el dissabte 22 d’agost

321
Vista de Morella
Vista de Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Ricardo Tosca, Juan Bellido i Noemí Meseguer explicaran diferents aspectes de la pandèmia al Teatre Municipal a les 17.00 hores

El dissabte 22 d’agost hi haurà una nova Cita a Morella amb la xerrada COVID-19, una visita inesperada al Teatre Municipal a les 17.00 hores. Així, Ricardo Tosca, metge Gerent del Departament de Salut de Castelló i Professor de la Universitat Jaume I, Juan Bellido, metge epidemiòleg del Servei d’Epidemiologia i Centre de Salut Pública de Castelló, i Noemí Meseguer, infermera d’epidemiologia del Servei d’Epidemiologia i Centre de Salut Pública de Castelló, tractaran diferents aspectes d’aquesta pandèmia, així com resoldran dubtes i qüestions d’interés general.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’una xerrada molt interessant per a conéixer la COVID-19 i tot el relacionat amb aquesta pandèmia”. L’edil ha explicat que “estes tres persones són expertes en el tema, amb diferents punts de vista, les quals ho explicaran d’una manera amena i senzilla per al públic general”. Rhamsés ha recordat que “la COVID-19 ha aparegut per sorpresa i ens ha canviat la vida, així amb aquest acte volem donar més informació a la ciutadania i resoldre dubtes, dissipar bulos i conscienciar sobre la importància de les mesures de salut i seguretat que cal seguir”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a participar i escoltar aquesta xerrada i no abaixar la guàrdia enfront del virus”.

Cita Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, els veïns i veïnes de Morella poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts, economistes, polítics, empresaris, periodistes i, en aquest cas, metges i infermeres que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.