Cita a Morella resol els dubtes sobre la COVID-19

288
Xerrada COVID-19 a Morella
Xerrada COVID-19 a Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Ricardo Tosca, Juan Bellido i Noemí Meseguer van explicar diferents aspectes de la pandèmia i van contestar les preguntes del públic
  • Molta participació en el Teatre Municipal per a conéixer la situació actual a càrrec d’experts i expertes en epidemiologia

El Teatre Municipal va acollir el dissabte una nova Cita a Morella amb la xerrada COVID-19, una visita inesperada amb molta participació. Així, Ricardo Tosca, metge Gerent del Departament de Salut de Castelló i Professor de la Universitat Jaume I, Juan Bellido, metge epidemiòleg del Servei d’Epidemiologia i Centre de Salut Pública de Castelló, i Noemí Meseguer, infermera d’epidemiologia del Servei d’Epidemiologia i Centre de Salut Pública de Castelló, van tractar diferents aspectes de la pandèmia provocada pel coronavirus, així com van contestar les qüestions del públic i resoldre els dubtes dels veïns i veïnes de Morella.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va destacar que va ser “una xerrada molt interessant per a resoldre els dubtes de la població respecte a la pandèmia, la malaltia i el virus de la mà d’experts i expertes en epidemiologia”. L’edil va explicar que “Ricardo, Juan i Noemí han fet una xerrada molt amena i senzilla per al públic general” i els voler “agrair la seua participació en aquesta xerrada per explicar aquest tema que ens preocupa a totes i tots”. Finalment, va recordar que “hem de continuar amb les mesures sanitàries de distància social, higiene i ús de la mascareta per a evitar contagis”.

Cal recordar que Cita Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, els veïns i veïnes de Morella poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts, economistes, polítics, empresaris, periodistes i, en aquest cas, metges i infermeres que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.