Cinctorres viurà un intens estiu cultural, amb el programa d’actes

951
El Faixero de Cinctorres

 

El Faixero de Cinctorres
El Faixero de Cinctorres

Els veïns i visitants de Cinctorres tenen la possibilitat durant el mes d’agost de participar en la programació cultural que inclou actuacions, cinema, excursions i activitats per a xiquets. Aquesta inclou una exhibició d’aeromodelisme, actuacions d’un grup d’havaneres, boleros i ranxeres així com el concert d’estiu de l’Associació Musical Cinctorrana. El Club de Muntanya organitza una caminada nocturna i els més menuts podran jugar en un parc infantil i divertir-se amb una activitat preparada perquè s’inicien en l’excavació de jaciments de dinosaures. A més, està prevista la presentació del llibre Mirant per la Gatera, de Josep Manel Guardiola. Els més grans tindran una jornada dedicada als jubilats en la qual s’inclou una missa, un dinar i diferents activitats. Una actuació d’humor al poliesportiu, les inauguracions de tres exposicions, sobre fotografia, pintura i punt de creu i la presentació del Club Esportiu Cinctorrano que disputarà un partit amistós amb el Club Futbol Amposta completen les activitats que es duran a terme a Cinctorres durant tot aquest mes.

-Programa-:

Dimecres dia 6. – A les 22h. A l’Oficina de Turisme. Cinema per la Nit per a tot el públic “8 Apellidos Vascos”.

Divendres dia 8. – A partir de les 19h i fins al dia 22 a l’Antic Escorxador Exposició de “Memòria de l’oblit” de Daniel Gozalbo i Ernest Nabas.

Dissabte dia 9. – A les 19h al Camp de Futbol, ​​Exhibició per a NENS i majors d’aeromodelisme. Exposició estàtica de maquetes i, si el temps acompanya, vol de aeromodels.
A les 22h. El Club de Muntanya organitza una caminada nocturna. Sortida de la “Plaça del Pou”.

Diumenge dia-. A les 22h. Al pati del Faixero, actuació de Paco i Emilio d’Algimia d’Almonacid: Jotes, habaneres, boleros i ranxeres.
Dilluns dia 11.-A les 22h. A l’Oficina de Turisme. Cinema per la Nit per a xiquets i xiquetes.
Dijous dia 14. – A les 22h. Nit d’Humor al Poliesportiu.
Divendres día15.-A les 19:30 al pavelló de de festes. Concert d’Estiu de la Societat Musical Cinctorrana.
Dissabte dia 16. – A les 22h. Actuació de ravalers al carrer la Plaça.
Diumenge dia 17. – A les 21:30. A la Plaça Vella “Sopar de la fam”. (el que és recapte es donarà a Càritas).
Dilluns dia 18. – A les 22h. A l’Oficina de Turisme. Cinema a la nit per a xiquets i xiquetes.
Dimarts dia19. – A les 20h a l’Oficina de turisme. Presentació del llibre “Mirant per la Gatera” de Josep Manel Guardiola i Noguera, a càrrec de Lluís Meseguer (catedràtic de Filologia de l’UJI, Acadèmic de l’AVL i membre de la fundació Soler i Godes) i Ferran Guardiola.
Dijous dia 21. – A les 19h a l’Oficina de turisme inauguració de les exposicions: Fotos de José Alberto Manero, punt de creu de Sol Sorribes i pintura d’Adérito Martínez
Divendres dia 22. – A les 10h Activitat per a xiquets: Introducció a la pràctica d’excavacions de dinosaures. Sortida de l’Ajuntament per anar al terrari de la Verge de Gràcia.
A les 18h. A la llar dels Jubilats “Presentació de l’interior. Una mirada multiangular dels nostres pobles ”

A les 22h en els porxos de l’Ajuntament actuació del Lingo’Jazz.

Dissabte dia 23. – Parc Infantil per a nens durant tot el matí, al poliesportiu.
Festa dels Jubilats: Missa, menjar i activitats diverses.

A les 18h. Al Pla de Mig Ull, presentació oficial del CE Cinctorrà. A continuació gran partit de futbol Esportiu Cinctorrà contra el Club Fúltbol Amposta.

Diumenge dia 24. – A les 22h. Sopar al Cap de la Vila i actuació musical a càrrec dels Majorals de Sant Antoni.
Notes: al llarg d’aquests dies es podran visitar els museus i exposicions: dinosaures, faixa, pintura etc. Els Quintos i Quintes també organitzen diverses competicions esportives i jocs de taula.