Cinctorres viu la setmana Dinomania

594
DINOMANIA CINCTORRES
PUBLICITAT

– Tastar gastronomia temàtica o contemplar una rèplica d’un dinosaure són alguns dels reclams

Gastronomia, esport, educació i dinosaures es donen la mà aquesta setmana a Cinctorres amb motiu de Viu Cinctorres Dinomania.

Així fins al dimarts 13 de novembre es pot gaudir de la la Volta gastroDinomania, un recorregut de tapes pels bars de la localitat, i del menú tematitzat Dinomania que ha preparat el restaurant El Faixero. Entre els noms dels plats estan els Ous de dinosaure, el Sauròpode de Sant Antoni de la Vespa o el Jaciment Anna de Cinctorres.

El divendres 9 els protagonistes són els escolars que aniran d’excursió al jaciment Anna. Allí podran contemplar la rèplica a grandària real d’un dinosaure baryonyx.

L’esport centrarà l’atenció l’endemà. La Cursa de muntanya de 21 quilòmetres i 904 m de desnivell seguirà les petjades dels dinosaures de la zona. La carrera es complementa amb la marxa a peu de 13 km i 428 m de desnivell, que permetrà gaudir del paisatge amb més tranquil·litat.

I el diumenge 11 es viurà una jornada de portes obertes en Dinomania per a conèixer els dinosaures trobats a Cinctorres i les seues particularitats. No faltarà la visita al Museu del Palau dels Santjoans, al Jaciment Anna i la projecció del vídeo dedicat a Dino en l’Oficina de turisme de Cinctorres.