Cinctorres trau a licitació el bar del Poliesportiu

514
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Cinctorres busca nous gestors per al bar del Poliesportiu. Durant el mes de juliol es va traure una licitació i ara s’està fent la segona, ja que la primera va quedar sense cap proposta.

L’espai del poliesportiu és una opció d’oci i esport al municipi on es troba un recinte de futbol, una pista de bàsquet, un frontó i un parc infantil amb gronxadors i tobogans pels més menuts. L’anunci de licitació del contracte de gestió i explotació del bar del Poliesportiu té un preu de, com a mínim, 8400 euros durant els cinc anys que dura la licitació i contempla també el manteniment i la cura d’aquestes instal·lacions esportives.

El termini d’execució del contracte està previst des d’aquest mateix mes d’agost i amb finalització l’agost del 2025. Les persones interessades poden presentar la seua candidatura fins al 10 d’agost a les 14 hores aportant la documentació necessària a l’Ajuntament de Cinctorres. Per a més informació consultar l’oferta i les clàusules a la pàgina https://cinctorres.sedelectronica.es/?x=RczWbGABZJxs8p2321oyCw.