Cinctorres llança la seua Setmana Dinomania

155

Cinctorres ha llançat la seua Setmana Dinomania, una experiència única a la localitat per gaudir de la bellesa de la naturalesa, la seua gastronomia autòctona, de la música tradicional de rondalla o del llegat artístic medieval. I per descomptat de les petjades més antigues de la seua història: els dinosaures. I tot això unit a l’esport, la cultura, el bon menjar i descansant sota el silenci del vent.

Dinomania Cinctorres ofereix la seua Setmana Gastronòmica Dinomania els caps de setmana del 4 al 18 de novembre. El Restaurant El Faixero proposa el seu menú tematitzat Dinomania amb la Sopa del Temps i diferents plats en un tour gastronòmic. A més, l’11 de novembre es gaudirà de la Volta Gastro Dinomania, ruta pels carrers de Cinctorres i els seus bars on es podrà degustar tapes i especialitats gastronòmiques.

Triptic_Página_2

L’esport també està present a la Setmana Dinomania amb la celebració el dissabte 11 de novembre de la Dinomania Trail (V Cursa de Muntanya i VI Marxa a peu). La carrera consta de 21 km i la marxa senderista de 13 quilòmetres. Es viurà també la Jornada Transmedia-Dinomania amb concursos a les xarxes socials de la millor foto en Instagram, tweet amb més retweets a Twitter, i el missatge més original i el vídeo més popular penjat a Facebook de Dinomania Cinctorres.

A més, el dissabte 19 de novembre, Dinomania ofereix una jornada de portes obertes a les seues instal·lacions amb el dinosaure com a gran protagonista.