Cinctorres es blinda davant l’augment de casos de Covid-19

875
Cinctorres
PUBLICITAT

L’Ajuntament ha demanat als veïns i veïnes no eixir dels domicilis excepte necessitat

Els casos positius per Covid-19 han augmentat de manera significativa en les últimes setmanes a Cinctorres. L’ajuntament de la localitat ha aprovat un decret pel qual s’ha ordenat el tancament de totes les instal·lacions públiques. A més, des del consistori s’ha demanat a la població no eixir del domicili si no es tracta d’un motiu necessari. 

Vora els 30 casos, Cinctorres es troba davant d’una situació de transmissió comunitària, motiu que posa en risc a tots els veïns i veïnes de la població. El consistori va demanar la setmana passada a Salut Pública el confinament domiciliari a la localitat, però la Conselleria de Sanitat ho va denegar. 

D’altra banda, Mireia Mestre, alcaldessa de Cinctorres, ha afirmat que per part de l’equip de govern s’han pres les màximes mesures de seguretat possibles. «Des de fa unes setmanes vam tancar totes les instal·lacions públiques mitjançant un decret, i vam demanar a la població que es confinés», ha explicat Mestre. Pel que fa als centres educatius s’ha reobert la guarderia després de la borrasca ‘Filomena’, però han quedat suspeses totes les activitats extraescolars.

Tanmateix, des del Centre de Salut de Cinctorres han comunicat que tots els veïns i veïnes han de tenir cura dels possibles símptomes, prendre’s la temperatura si així ho consideren, i posar-se en contacte amb el centre sanitari per qualsevol dubte. 

Des del consistori també s’ha comunicat que qualsevol persona que hagi de guardar quarantena i necessite algun tipus de suport, pot contactar amb l’Ajuntament als telèfons: 964 181 001 i 670 720 140.