Cinctorres-Dinomania organtiza entre el 18 i el 23 de juliol el primer campus palentològic

876
Excavació a Cinctorres
PUBLICITAT

Dins el programa anual d’activitats dutes a terme a Cinctorres-Dinomania, encaminades a la promoció de la cultura científica, la divulgació de la paleontologia i la conservació del patrimoni geològic de la comarca dels Ports, s’ha programat el 1r Campus Paleontològic d’Estiu .

En aquesta primera edició el campus estarà dedicat a les “Tècniques de conservació-preparació paleontològica”. El curs està organitzat per l’Ajuntament de Cinctorres, l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de Bens Culturals (IVC + R) Direcció General de CulturArts Generalitat, l’Grup Guix de Vila-real, ICNITA SCP i compta amb la col·laboració de l’Àrea de Vidre .lografia i Mineralogia del Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural de la Universitat Jaume I de Castelló.

El campus tindrà lloc entre els dies 18 i 23 de juliol a la localitat de Cinctorres, i comptarà amb classes teòriques i pràctiques, impartides per un grup d’especialistes amb una àmplia experiència en el camp de la conservació i preparació, així com en actuacions paleontològiques .