Cinctorres dedica 25.000 euros a la millora del carrer La Plaça

275
Obres al Carrer La Plaça de Cinctorres
Obres al Carrer La Plaça de Cinctorres
Obres al Carrer La Plaça de Cinctorres

L’Ajuntament de Cinctorres continua amb el seu programa de renovació urbana. Ara, amb un pressupost de 25.000 euros es millora un tram del carrer la Plaça. L’alcalde de Cinctorres, Toni Ripollés, que ja s’ha reincorporat a l’ajuntament, destaca que s’ha utilitzat part del que li pertoca a Cinctorres dels Fons de Compensació Eòlica per poder escometre aquesta millora.

Dels 75.000 euros que rebia d’aquests fons en aquesta anualitat, l’Ajuntament en va destinar 25.000 al canvi de l’enllumenat en leds, i altres 25.000 per poder finalitzar la, recentment inaugurada, Plaça de la Creu Roja. En l’actuació present, s’acabarà el carrer la Plaça, que a través dels Plans Provincials s’havia començat.

D’aquesta manera, segons assenyala l’alcalde “quatre de les cinc places principals estaran ja connectades amb carrers renovats”. El programa de renovació urbana que ha portat a terme el municipi, ha permés que l’estètica del nucli urbà siga adient a la cura que els veïns han tingut en el manteniment de les seues tradicionals cases, i en aquests moments el 70% de l’entramat urbà es troba ja empedrat.