Cinctorres celebra el dissabte 14 el I Birra Fest

242

cartell Birrafest

LOGO BIRRAFEST

-Nota de premsa-

Cinctorres acollirà aquest dissabte 14 de juny el seu I Festival ‘Birrafest’ al Pavelló de Festes. L’esdeveniment espera reunir nombrosos visitants i comptarà amb actuacions musicals, decoració, menjar, taules i gerres al més pur estil ‘Oktoberfest’. Amb aquesta festa, el municipi donarà tret de sortida a les seves activitats relacionades amb l’època estival.
Els assistents, a més de passar una agradable jornada, podran degustar més de 14 varietats de cervesa. El Birrafest comptarà amb un atractiu cartell d’actuacions musicals d’allò més variat: Maskarats ska band, Buhos, La Mala Vida i sessió de DJ. Entre els assistents se sortejarà una escapada al Matarranya.
Per a l’alcalde de Cinctorres, Antonio Ripollés, amb aquest esdeveniment “es pretén oferir una festa que es pugui consolidar i rebre gent de la comarca i d’altres zones de la província o províncies veïnes, perquè del que es tracta és de donar vida al poble i fer que la gent s’ho passi el millor possible i s’evadeixi de les dificultats per un moment “. L’esdeveniment està organitzat amb una fórmula publicoprivada amb la implicació de l’ajuntament cinctorrano. El Birrafest pretén convertir-se en l’Oktoberfest de l’estiu.