Cinctorres cancel·la tota la programació estival per un brot de coronavirus

1185
Desinfecció a Cinctorres
Desinfecció a Cinctorres
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Cinctorres ha informat que hi ha un brot de coronavirus a la població. Es per això que ha demanat a tots que segueixen les mesures de prevenció i distància. A més el consistori ha cancel·lat tots els actes previstos per als pròxims dies. Ho ha fet en aquests comunicats:

📢 Comunicat de l’Ajuntament de Cinctorres

➡️Se fa saber que han augmentat el nombre de casos positius per COVID-19 al nostre poble, ara mateix ens trobem en situació de brot per coronavirus.

Tal com marca el protocol s’està procedint, per part de les autoritats sanitàries, en les que tenim una permanent col·laboració, al seguiment i presa de mostres als contactes directes, que es determinen.

🙏🏽En la situació actual demanem que s’eviten els garitos i les reunions socials d’amics, familiars i/o altra gent. També es recomanable que, per respecte a la resta de pobles veïns, intentar no eixir del poble.

RECORDEM! El més important, en aquests moments, és que atenguem les indicacions de les autoritats complint les mesures de prevenció:

• Ús obligatori de la mascareta.😷
• Higiene.🧴
• Distància de seguretat.↔️

Des de l’Ajuntament som conscients que la pròxima setmana tots i totes anàvem a juntar-mos més amb colles i familiars, per això fem una crida a la responsabilitat de tots i totes , per tal d’evitar haver de prendre mesures més dràstiques.

📢Se fa saber que totes les activitats previstes al Programa d’un Agost Diferent ‼️ queden cancelades ‼️

⛪️ Tampoc hi haurà missa, rosari, ni novena, de moment fins nou avís.