Cinctorres acull les jornades didàctiques “Les intel·ligències múltiples i la intel·ligència emocional” divendres 13 i dissabte 14

3590

-Nota de premsa-

Cinctorres acollirà aquest divendres 13 de juny i dissabte 14 de juny les jornades didàctiques ‘Les intel·ligències múltiples i la intel·ligència emocional’. El Col·legi Rural Agrupat (CRA) Celumbres que reuneix als aularis de Cinctorres, Portell i Castellfort és l’encarregat d’organitzar aquesta activitat. Aquesta iniciativa comptarà amb la participació de 48 professionals en una cita dirigida a professors.

L’objectiu de les jornades serà ampliar el coneixement de les teories d’Howard Gardner per dotar als professionals de l’educació dels instruments necessaris per a la seva aplicació a la pràctica pedagògica. Uns punts que es desenvoluparan a partir d’experiències prèvies.

Des del Col·legi Rural Agrupat es valora “molt positivament” la celebració de les jornades, al mateix temps que es posa en relleu “l’esforç dels professionals de l’escola rural i dels pares i mares per millorar dia a dia l’educació i les oportunitats dels alumnes de les zones d’interior”.