Cinctorres acull demà la jornada Yala Palestina de suport a la comunitat

47
PUBLICITAT

L’Agrupació de suport Els Ports – Maestrat programa activitats en horari de matí i vesprada

L’Agrupació de suport Els Ports – Maestrat ha programat per a demà la jornada Yala Palestina, un espai d’intercanvi cultural i social per a recolzar el poble palestí davant la guerra d’Israel.

El dia començarà amb la presentació de les jornades i l’exposició ‘Palestina. La mirada de la seva gent’, un treball de Miguel Ángel Troncho situat a l’Oficina de Turisme. A continuació actuarà la cantautora Paula Tomàs.

Les activitats es traslladaran al poliesportiu després del migdia per tal d’acollir el taller de manualitats i espai de jocs per a xiquets i xiquetes. Un vermut musical posarà el punt i final al matí per a donar pas al dinar popular previst al local de festes. Les persones interessades han d’inscriure’s en el formulari adjunt al QR.

La comunitat àrab oferirà té i dolços cassolans com a prèvia de la xarrada programada a les 17 hores al recinte de festes ‘Tot està en el context. Claus històriques i actuals per entendre el conflicto Palestina-Israel’. Impartiran la conferència Jorge Ramos, professor i doctor en Història Contemporània de la Universitat de València, i Jordi Marín, docent i membre del Centre d’Estudis d’Els Ports  el Fòrum de Nova Ruralitat.