Cinctorres acollirà l’exposició “Enginyera… per què no?

876
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Universitat Jaume I

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I presentarà durant el mes de març l’exposició fotogràfica «Enginyera… per què no?» en tres municipis de la província: Peníscola, Vinaròs i Cinctorres.

«Enginyera… per què no?» forma part d’una acció de sensibilització per a la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes. Es tracta d’un espai visual de reflexió sobre el paper de les dones en les enginyeries amb la finalitat de visibilitzar a 13 dones enginyeres; familiaritzar a les dones amb aquestes eixides laborals i reflexionar sobre la necessitat de canviar els papers socials d’homes i dones per a construir una societat més equilibrada, justa i democràtica.

L’exposició, que va acompanyada d’una unitat didàctica amb propostes d’activitats per a aprofundir sobre les dones en relació amb la ciència i les enginyeries, es podrà visitar de l’1 al 13 de març en el Casal Jove de Peníscola, de l’1 al 27 de març en la Biblioteca de Vinaròs i del 21 de març al 10 d’abril en l’Ajuntament de Cinctorres.