Charter Atzeneta reitera que no hi ha cap risc de desabastiment

809
Comunicat de la cooperativa d'Atzeneta
Comunicat de la cooperativa d'Atzeneta
PUBLICITAT

-El supermercat i la cooperativa fan una crida a la responsabilitat i a prendre les mesures sanitàries recomanades

La cooperativa i el supermercat Charter d’Atzeneta del Maestrat han emés un comunicat demanant tranquil·litat. En el mateix asseguren que continuaran prestant els serveis bàsics dins de les indicacions de les autoritats i ajustant els horaris i pautes de funcionament d’acord amb el desenvolupament de l’epidèmia.

Alhora des de l’entitat es prega “una actitud responsable per part dels usuaris i usuàries dels nostres serveis, no hi ha cap risc de de desabastiment, tan sols risc de compra exagerada i l’acopiament de mercaderies a les vostres cases”. Tanmateix recalquen la importància de mantindre les mesures de prevenció de la malaltia evitant contacte físic, la distància de seguretat, el rentat de mans o la utilització de mocadors d’un sol ús.

El dilluns dia 16 el supermercat Charter estarà obert de 10h fins a 14h i a les vesprades en el seu horari habitual. Des de Charter se seguiran les recomanacions de Consum.

-Agraïment als treballadors

A més des del Consell Rector de la Cooperativa s’ha agraït als treballadors i treballadores que estan demostrant professionalitat, responsabilitat i vocació de servei en moments difícils. La cooperativa també es posa al servei del teixit empresarial de la comarca, tant empresaris com autònoms.