CF Villafranca, Renomar Els Ports i Ventanillo organitzen amb molta participació els actes de dijous i divendres de les Festes de Vilafranca 2022

589
PUBLICITAT

L’organització del dimecres de les Festes 2022 de Vilafranca estava a càrrec dels clubs de futbol CF Villafranca i Renomar Els Ports FC.

L’ambient a la Tasca va ser molt bo durant la vesprada-nit amb l’actuació de La Paradita Flamenca i l’eixida de les disfresses tant infantils com d’adults. A més, els dos clubs de futbol van donar de sopar a més de 300 persones amb entrepans calents fets a la planxa.

També per la vesprada, l’Ajuntament organitzava l’actuació de Marcel el Marcià per al que s’havia de canviar d’ubicació de la Plaça de Bous al Parador de Festes.

Ja la nit, tornaven les disfresses a Vilafranca, després de 2 anys d’absència, com sempre no van faltar la imaginació a les penyes i grups d’amics.

La penya Sin Filtro guanyava el primer premi grupal per la seua versió del programa d’Antena 3 “Ruleta de la Suerte”, quedant segona la penya El Bidó amb el seu homenatge a Raffaella Carrá. Berta Gil i Javi Soligó guanyaven el premi a la millor disfressa individual.

Divendres el Ventanillo celebrava el seu dia amb un concurs de dibuix infantil a la Tasca que va comptar amb una elevada participació de xiquets i xiquetes.

Després arribaria el Dinar de Socis al Parador de Festes realitzat per Casa Lidón d’Alcora amb 123 socis.

Per la vesprada, hi havia corro de vaques de German Vidal i la prova del bou Ventanillo 2022 de nom Escopetazo, adquirit a la finca de German Vidal a Cabanes. Per la vesprada, tardeo a la Tasca amb Rumba 13. Escopetazo era embolat per la nit i després actuaven La Movida Cover Band i la Discomòbil The End al Parador de Festes.

Avui dissabte, la Comissió de Cadafals ha programat un dia ben carregat d’actes amb Festa de la Cervesa per la vesprada, amb el qual s’entra a la recta final de les festes vilafranquines.