Centre Formatiu Morella inicia l’oferta formativa amb les matrícules per a les classes d’anglès

595
PUBLICITAT

El Centre Formatiu Morella inicia el nou curs amb l’oferta formativa de les classes d’anglès seguint la mateixa metodologia que anys anteriors amb la possibilitat de realitzar els exàmens oficials de Trinity College London. El període de matriculació romandrà obert fins al dia 30 de setembre, no obstant açò, durant tot el curs està oberta la matricula per a aquelles persones que vulguen iniciar els estudis més endavant.

El centre ofereix formació per a totes les edats, sent els tallers d’infantil en el propi centre escolar i les classes per a xiquets i xiquetes de primària i estudiants d’ESO i Batxiller en l’edifici CISE. D’altra banda, estan les classes d’adults que presenten dues modalitats, presencial i no presencial, en les quals es poden cursar diversos nivells que van des de l’A2 fins al C1.

Així doncs, els alumnes interessats hauran de formalitzar la inscripció abans del 30 de setembre en l’ajuntament o a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com. Les fulles d’inscripció estan disponibles en el consistori o en la web www.morella.net/plad’ocupació. L’inici de les classes tindrà lloc el 10 d’octubre, excepte els tallers d’infantil que comencen el dia 3.

En finalitzar les classes els alumnes tenen la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials de Trinity College London, la matrícula es formalitza apart i segueix la normativa establida per Trinity. Dos mesos abans de la data de l’examen escrit s’obri la matricula per als alumnes interessats i és llavors quan ha de formalitzar-se la mateixa.

Judit García, regidora d’educació, destaca “que és molt important que puguem oferir aquest tipus de formació oficial en el municipi, ja que són títols que actualment es demanden tant en l’àmbit universitari com en el professional. Fins al moment hem pogut completar matricula per a poder realitzar els exàmens a Morella, esperem que enguany també es matricule suficient gent perquè els alumnes puguen examinar-se en la localitat”.