Centeco informa els empresaris sobre el nou sistema del Subministrament Immediat d’Informació

416
PUBLICITAT

Centeco ha dut a terme a Burriana una xerrada informativa per explicar als empresaris en què consisteix el nou sistema de gestió de l’IVA basat en el Subministrament Immediat d’Informació (SII). Els assistents han pogut resoldre els seus dubtes sobre este mètode que actualment es troba en període de prova fins que s’implante de manera oficial este mes de juliol.

La sala de juntes del despatx de Centeco del C / Camí d’Onda de Borriana ha acollit este divendres una xerrada per informar als empresaris i als responsables de gestionar la facturació de les companyies de com han de dur a terme el Subministrament Immediat d’Informació . Mercedes Gregori i Carmina García, del departament de comptable-fiscal de Centeco, han explicat en què consisteix el projecte, quins són els seus objectius, qui està obligat a aplicar-lo i els avantatges que produeix.

Així mateix, els assistents han pogut resoldre els seus dubtes sobre el funcionament d’este sistema en el qual han pogut realitzar alguna prova com a pràctica prèvia a la seua implantació amb validesa oficial.

Esta és la tercera xerrada sobre esta matèria que realitza Centeco en les últimes setmanes en diferents ciutats on té seu. De manera gratuïta, els empresaris poden conèixer de primera mà esta manera de gestionar l’IVA. Igualment, els membres de l’equip de fiscal i comptable de cadascuna de les oficines de Centeco a Borriana, Vila-real, Castelló, València, Benicàssim, l’Alcora i les Alqueries resolen en qualsevol moment els dubtes que se’ls puga plantejar.